Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε Steam Early Access το Wizardry: The Five Ordeals (trailer)

Η Game*Spark Publishing και η developer 59studio θα κυκλοφορήσουν το Wizardry: The Five Ordeals σε έκδοση Early Access για PC μέσω Steam, τον Ιούνιο. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνης του 2006 και όλα τα σενάρια θα είναι playable έως το τέλος. Όμως το user interface και editor, χρειάζονται επιπλέον τροποποιήσεις.

Η σειρά Wizardry δημιουργήθηκε το 1981. Στην Ιαπωνία είναι γνωστή ώς η απαρχή των hardcore fantasy games και έχει επηρεάσει πολλές ιαπωνικές δημιουργίες φαντασίας. Σκοπός των παικτών είναι να δημιουργήσουν μια ομάδα στο κέντρο εκπαίδευσης, που βρίσκεται στο άκρο της πόλης και να κατακτήσουν τον λαβύρινθο μέσω dungeon crawls. Το απλό σύστημα μάχης είναι συνώνυμο με τα ιαπωνικά RPGs και ταυτόχρονα υπάρχει κάτι παραπάνω από αρκετή αφήγηση.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*