Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε early access το Scavengers για PC (trailer)

Η Midwinter Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Scavengers, σε early access για PC μέσω Steam και Epic Games Store, στις 28 Απριλίου. Επίσης ετοιμάζεται και μία έκδοση του παιχνιδιού για PlayStation 4 και Xbox One, για την οποία όμως η εταιρία δεν έδωσε κάποια ημερομηνία.

Το Scavengers, είναι ένα free to play survival shooter, όπου ομάδες των τριών αγωνίζονται για να επιβιώσουν σε ένα υβριδικό περιβάλλον PVE και PVP. Το παιχνίδι είναι classed-based όποτε οι παίκτες θα πρέπει να διαλέξουν με προσοχή την ομάδα τους ώστε να είναι ανταγωνιστικοί, όπως επίσης να συνδυάσουν τις μοναδικές ικανότητες και τα όπλα που τους παρέχει ο τίτλος. Οι μάχες για την επιβίωση, εξελίσσονται σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον γεμάτο εχθρούς, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του Scavengers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*