Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στη Ευρώπη το Tales of Berseria

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Bandai Namco, το Tales of Berseria πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PC σε Ευρώπη και Αμερική στις 27 Ιανουαρίου. Επιπλέον, οι κάτοικοι της αμερικανικής ηπείρου θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τη limited edition του παιχνιδιού. Το κόστος της θα είναι $149,99 και θα κυκλοφορήσει σε 10.000 αντίτυπα που πέρα από το παιχνίδι, θα περιέχουν ένα αποκλειστικό Tales of Berseria SteelBook case, φιγούρες των Velvet και Laphicet Chibi Kyun Chara, αποκλειστικό 8-Bit retro keychain set, το Special Selection Music CD, τη σκληρόδετη νουβέλα του prequel “A Witch’s Tale: A World Full of Daemons”, ένα σετ καρτών του παιχνιδιού και το σχετικό starter strategy guide art book. Η συλλεκτική αυτή έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσω επιλεγμένων καταστημάτων στο Amazon.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*