Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στις 28 Μαΐου το Song of Horror σε PlayStation 4 και Xbox One (trailer)

Ο publisher Raiser Games και η developer Protocol Games, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Song of Horror, σε PlayStation 4 και Xbox One στις 28 Μαΐου. Το παιχνίδι αρχικά είχε κυκλοφορήσει σε PC μέσω Steam, σε μορφή επεισοδίων, με το 1ο και 2ο να κυκλοφορούν τον Οκτώβριο του 2019, το 3ο τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, το 4ο τον Ιανουάριο του 2020 και το 5ο τον Μάιο του 2020. Η κυκλοφορία στις κονσόλες δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική, αλλά τον πιο παραδοσιακό τρόπο, καθώς όλα τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν μαζί σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο.

Το Song of Horror είναι ένα non-combat adventure game, το οποίο δίνει έμφαση στο stealth κομμάτι, μιας και ο στόχος για τους παίκτες είναι να αποφύγουν όλες τις απειλες που θα βρεθούν μπροστά τους. Ο Carlos Grupeli, co-founder της Protocol Games, δήλωσε πολύ χαρούμενος για τον ερχομό του τίτλου σε PlayStation και Xbox μιας και θεωρεί πως οι κάτοχοι τους, εκτιμούν πραγματικά τα παιχνίδια τρόμου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του τίτλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*