Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Nintendo Switch το Stone (trailer)

Η Convict Games ανακοίνωσε ότι το “Hip-Hop Stoner Noir”, Stone θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, μέσω του eShop της κονσόλας στις 8 Μαΐου 2020. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για PC (Steam) τον Σεπτέμβριο του 2018, ακολούθησαν οι αντίστοιχε εκδόσεις για iOS και Xbox One μέσα στο 2019.

Στο Stone πρωταγωνιστεί ένα κοάλα βάρους 110 κιλών, που ταυτόχρονα είνα μεγάλος μπελάς. Εργάζεται ως ιδιωτικός ερευνητής και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί μια βραδιά που κύλισε σε ξέφρενο μεθύσι.


Οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν την Oldtown, ένα μέρος γεμάτο από μπαρ και νυχτερινά κέντρα, όπου ο Stone συνηθίζει να παιρνάει την ώρα του. Τώρα θα πρέπει να ανακρίνει όλους εκείνους που κάθε βράδυ τον σερβίρουν ποτά, έχοντας ως αποστολή να βρει τα ίχνη της αγαπημένης του Alex που έχει απαχθεί από αγνώστους.

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*