Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Nintendo Switch το Terraria: Journey's End

Η Re-Logic θα κυκλοφορήσει το Terraria: Journey's End για Nintendo Switch στις 4 Ιανουαρίου 2022, όπως ανακοινώθηκε μέσω ενός νέου Terraria State of the Game blog post.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όμως η ομάδα ανάπτυξης θέλει να εξασφαλίσει ότι το λανσάρισμα θα είναι απολύτως ομαλό και δεν θα υπάρχουν προβλήματα που είναι αδύνατο να διευθετηθούν. Επιπλέον, έχουν πραγματοποιηεί διορθώσεις στις αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One και σύντομα αναμένεται στο σχετικό update. Ακόμα, σύντομα θα ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες για τη μεταφορά του τίτλου σε φορητές συσκευές.


Όσον αφορά την έκδοση για PC, η Re-Logic ενεργοποίησε ένα νέο crossover event, αυτή τη φορά με το indie survival game, Don't Starve Together. Περιλαμβάνει έναν νέο κόσμο, επιπλέον bosses και διαφόρων ειδών αντικείμενα προς συλλογή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*