Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Nintendo Switch το metroidvania Cathedral (trailer)

Ο publisher Elden Pixels και η developer Decemberborn Interactive ανακοίνωσαν ότι, το Cathedral πρόκειται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch μέσα στο 2020. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC (Steam, GOG).

Ο πρώταγωνιστής ξυπνάει σε ένα άγνωστο μέρος, δίχως να έχει την παραμικρή ιδέα για το πως βρέθηκε εκεί. Πρόκειται για ένα κόσμο γεμάτο μυστικά, κρυφά δωμάτια, μπουντρούμια και κωμοπόλεις που θα πρέπει να εξερευνήσετε. Είστε ένας ιππότης που συμμαχεί με ένα πνεύμα το οποιο ονομάζεται Soul. Αποστολή σας είναι να αποκαλύψετε τι δίνει ζωή σε αυτόν τον κόσμο αλλά και να επιστρέψετε στην πατρίδα σας.


Για να μάθετε τι συνέβη στο παρελθόν σας, θα πρέπει να βρείτε τα πέντε five elemental orbs. Τα orbs βρίσκονται σε αρχαίες εποχές, τοποθετημένα εκεί από τον ημίθεο Ardur και φυλάγονται από πέντε τρομερούς φρουρούς. Η εξόντωσή τους αποτελεί κομβικό σημείο για να επιστρέψετε στο σπίτι σας σώος και αβλαβής.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*