Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Nintendo Switch το turn-based strategy game Pathway (trailer)

Ο publisher Chucklefish και η developer Robotality, ανακοίνωσαν ότι το turn-based strategy game Pathway, θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 27 Μαΐου, με τιμή €15,99. Οι προπαραγγελίες μέσω του eShop της κονσόλας έχουν ξεκινήσει και μάλιστα με έκπωση 20%, οπότε η τιμή διαμορφώνεται στα €12,79.

Βρισκόμαστε στο 1936. Επικρατεί παγκόσμια αναταραχή. Η επιρροή των Ναζί επεκτείνεται στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Κυκλοφορούν φήμες για μυστικές ανασκαφές, αντικείμενα αρχαιολογικής αξίας αλλά και ιστορίες για βίαιες, παγανιστικές τελετές. Αποστολή σας είναι να δημιουργησετε μια ομάδα φιλόδοξων ερευνητών, που θα διασχίσει την έρημο. Θα εξερευνήσετε κρύπτες και ναούς στη Β. Αφρική και θα ανακαλύψετε κρυμένους θησαυρούς, οι οποίοι δεν θα πρέπει να πέσουν στα χέρια των δυνάμεων του ναζιστικού καθεστώτος.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*