Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο PlayStation 4 η συνδρομητική υπηρεσία EA Access

*
Πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμά της, η συνδρομητική υπηρεσία EA Access της Electronic Arts αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για PlayStation 4 μέσα στον Ιούλιο του 2019. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Xbox One, το EA Access για PlayStation 4 θα κοστίζει $4,99 ανά μήνα ή εναλλακτικά $29,99 ανά έτος. Εκτός από την πρόσβαση σε μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, οι συνδρομητές θα έχουν 10% έκπτωση σε full-priced κυκλοφορίες της ΕΑ αλλά και την ευκαιρία να δοκιμάζουν τους επερχόμενους τίτλους της εταιρείας. Επιπλέον, το γεγονός οτι μπορεί να έχετε λογαριασμό EA Access στο Xbox One δε σημαίνει απολύτως τίποτα, μιας και θα χρειαστείτε να πληρώσετε εκ νέου για να έχετε πρόσβαση και από την κονσόλα της Sony. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε την ακριβή λίστα των τίτλων που θα έχουν στη διάθεσή τους οι κάτοχοι PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*