Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σύστημα ανταλλαγών στο Pokémon GO

*
Η δυνατότητα ανταλλαγής Pokémon με φίλους καταφτάνει επιτέλους στο Pokémon GO. Έρχεται την επόμενη εβδομάδα, ενώ μία νέα λειτουργία για φίλους είναι προγραμματισμένη να γίνει διαθέσιμη τις επόμενες μέρες. Οι ανταλλαγές είναι κάτι που οι παίκτες ζητούσαν από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η εφαρμογή, αλλά η υλοποίησή της έτσι ώστε να μη καταστραφεί την ισορροπία του παιχνιδιού, ήταν ο λόγος που άργησε τόσο πολύ. Καταρχάς, για να ανταλλάξετε Pokémon με κάποιον, θα πρέπει να τον προσθέσετε μέσα από το νέο σύστημα φίλων που αναφέραμε. Επιπλέον, οι ανταλλαγές απαιτούν και από τους δύο παίκτες να είναι τουλάχιστον επιπέδου 10 και να βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων. Τέλος, θα πρέπει να πληρώσετε με Stardust ώστε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή. Μάλιστα, το κόστος εξαρτάται από το επίπεδο της φιλίας που έχετε με τον άλλο παίκτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*