Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Castle Crashers Remastered

Όπως ανακοίνωσε η The Behemoth, το Castle Crashers Remastered πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox One στις 9 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει €14.99. Υπάρχουν όμως και άλλα, καλά νέα για όσους είχαν αγοράσει την έκδοση του τίτλου για Xbox 360 και διαθέτουν συνδρομή Xbox Live Gold, μιας και έως τις 20 Σεπτεμβρίου θα έχουν το δικαίωμα να κατεβάσουν και να παίξουν το Remaster δίχως κανένα κόστος. Κατόπιν, εάν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν στην κατοχή τους το παιχνίδι θα πρέπει να πληρώσουν €5.



Σύμφωνα τώρα με την εταιρεία ανάπτυξης, οι προσθήκες που θα περιέχει η νέα έκδοση περιλαμβάνουν, ένα νέο multiplayer mini-game που ονομάζεται called Back Off Barbarian, textures με πενταπλάσιο μέγεθος σε σχέση με τον original τίτλο, 60 frames per second, βελτιώσεις στην απόδοση και ευκολότερη εύρεση online παιχνιδιών. Τέλος, η The Behemoth ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα update για τη Steam version του Castle Crashers, η ανάπτυξη του οποίου θα ξεκινήσει αργότερα, εντός του τρέχοντος έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Θα το έχω στα υπόψιν από την στιγμή που είναι τσαμπέ για τους κατόχους της Xbox 360 έκδοσης ειδάλλως, δεν θα έδινα φράγκο.

*