Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Fallen Knight σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (trailer)

O publisher Pqube και η developer FairPlay ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Fallen Knight σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, στις 23 Ιουνίου. Αρχικά, ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει στο Apple Arcade τον Οκτώβριο του 2019.

Το Fallen Knight, είναι ένα side-scrolling action platformer, όπου οι παίκτες λαμβάνουν τον ρόλου του Lancelot του 49ου, σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το παιχνίδι, είναι επηρεασμένο από το Dark Souls, σε ότι αφορά την δυσκολία του, όπου ακόμα και τα μικρά λάθη από την μεριά του παίκτη, μπορούν να αποβούν μοιραία. Ο πρωταγωνιστής του τίτλου, έρχεται αντιμέτωπος με 6 μοναδικα bosses, το καθένα με τις δικές του ξεχωριστές δυσκολίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*