Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Humble Train Simulator Bundle

*
Το Humble Bundle του Train Simulator 2020 καταφτάνει με μπόλικα DLC, σε πολύ χαμηλή τιμή. Σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης, κάποια από τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στο  International Rescue Committee.

Το Humble Train Simulator Bundle 2020 έρχεται στην τιμή του €1 με ένα μέρος του Bundle και στα €12 για να το αποκτήσετε ολοκληρωμένο. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το παιχνίδι μαζί με όλα του τα DLC κοστίζει €449, είναι μια τρομερή ευκαιρία για όλους τους φίλους των Simulator. Στην τιμή του €1 €θα έχετε στην διάθεση σας το Train Simulator 2020 μαζί με τα DLC:  Τhe Exeter - Kingswear Route, Western Hydraulics Pack, the Miami – West Palm Beach Route, και το CSX AC6000CW Loco. Ενώ για τους λάτρεις των τραίνων, στο DLC  the Exeter – Kingswear Route θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα δρομολόγιο από μία γνωστή διαδρομή του 1800.   


Με την αγορά της έκδοσης των €12, θα αποκτήσετε το Train Simulator 2020, οκτώ δρομολόγια, επτά ολοκαίνουρια τρένα και το Western Hydraulics pack. Το Humble Train Simulator Bundle 2020 θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*