Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Langrisser Re:Incarnation Tensei και με συλλεκτική έκδοση

To ιστορικό tactical RPG Langrisser αναμένεται να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά από 15 χρόνια και μάλιστα στο Nintendo 3DS. Η σειρά που έγινε γνωστή στην Δύση ως Warsong θα αναβιώσει μέσα από το Langrisser Re:Incarnation Tensei, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ιαπωνίας τον ερχόμενου Ιούλιο. To παιχνίδι θα λανσάρει ενδιαφέροντα Confessions events, κανονικά voice-overs για όλους τους διαλόγους και τα χαρακτηριστικά Hidden Stages που αγαπήθηκαν από τους fans των τίτλων. Τα επίσημο εξώφυλλο του παιχνιδιού δημοσιεύτηκε από τους developers μέσω Twitter, παρέα με την Legend Box Limited Edition, η οποία θα συμπεριλαμβάνει physical copies του επίσημου soundtrack, 2 Puchi Figures βασικών ηρώων και ένα 64σέλιδο art book. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο αναφορικά με μία κυκλοφορία του Langrisser Re:Incarnation Tensei σε Αμερική και Ευρώπη.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*