Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Light Fingers στο PC και το Xbox One την άνοιξη (trailer)

To Light Fingers, το turn-based multiplayer που κυκλοφόρησε για το Switch τον Σεπτέμβριο του 2018, θα λανσαριστεί για το PC μέσω Steam και για το Xbox One αυτή την άνοιξη και θα κοστίζει €19.99 όπως δήλωσε η developer Numizmatic. Το παιχνίδι θα έχει όλα τα προηγούμενα updates αλλά και το καινούργιο, το Mechanical Minds, το οποίο θα προσθέσει, μεταξύ άλλων, αντιπάλους AI στο campaign και achievements.

O ιδρυτής της Numizmatic Hubert Bibrowski δήλωσε: "Το Light Fingers είναι παιχνίδι στρατηγικής, που βασίζεται στις ικανότητες και την τύχη, καθώς οι κάρτες και τα tiles στο πεδίο δημιουργούνται τυχαία για να υπάρχει μοναδική εμπειρία σε κάθε session. Ωστόσο, η τύχη δεν μπορεί να κάνει πάρα πολλά καθώς ο νικητής θα είναι αυτός που θα χρησιμοποιήσει καλύτερα τις ικανότητές του."


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*