Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Mini Wired Gamepad για το PlayStation 4

*
Το επόμενο βήμα της Sony για την εδραίωση της κυριαρχίας του PlayStation, έχει να κάνει με τη διευκόλυνση της "πρόσβασης" από όσο το δυνατό μικρότερες ηλικίες gamers. Στο πλαίσιο αυτό υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Hori, για την κατασκευή του Mini Wired Gamepad για το PlayStation 4. Σύμφωνα με τη Sony, το χειριστήριο θα είναι 40% πιο μικρό σε σχέση με το DualShock 4, και η διαφορά θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι δεν θα υπάρχουν λαβές. Θα διαθέτει καλώδιο τριών μέτρων, δεν θα αφαιρεθεί κάποιο πλήκτρο και θα υπάρχει ένα επιπλέον που θα προσομοιώνει τις λειτουργίες του touchpad. Δεν θα υπάρχει light bar, 3.5mm headset jack, speaker, haptic feedback αλλά ούτε και motion controls. Tο χειριστήριο θα κυκλοφορήσει εντός της εορταστικής περιόδου, αποκλειστικά σε μπλε χρώμα και η τιμή του έχει οριστεί στα $30.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*