Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Planetside Arena με Battle Royale και 250v250 modes

*
Οι δημιουργοί του H1Z1 και των Planetside, Daybreak Game Company, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Planetside Arena στην πλατφόρμα του Steam, για τις 29 Ιανουαρίου. Αρχικά θα υποστηρίζει δύο modes, Battle Royale μάχες των 150 ατόμων για solo και ομάδες των τριών, όπως επίσης και το Massive Clash το οποίο θέτει αντιμέτωπες δύο ομάδες των 250 ατόμων έκαστη. Είναι επιβεβαιωμένο ότι περισσότερα modes θα προστεθούν μετά το ντεμπούτο του παιχνιδιού, μερικά εξ αυτών να είναι τα Team Deathmatch και Capture the Flag. Τρεις μοναδικές classes θα είναι διαθέσιμες στο Battle Royale mode, η κάθε μία με τις δικές της ιδιότητες και ικανότητες. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Assault, Engineer και Medic. Ως είθισται, στην αρχή κάθε match οι παίκτες θα μεταφέρονται στον χάρτη μέσα σε ένα bastion fleet carrier και με drop pods θα προσεδαφίζονται έχοντας πάνω τους ένα μαχαίρι, ένα jetpack και ένα μικρό quad vehicle για προσωπική χρήση. Στην συνέχεια μπορούν να βρεθούν και οχήματα που δύναται να χρησιμοποιήσει μία πλήρης ομάδα των τριών.



Η ιδιαιτερότητα του Planetside Arena στο εν λόγω mode, είναι ότι οι παίκτες θα βρίσκουν αυτούσια όπλα μεγαλύτερου επιπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανησυχήσουν για την διαχείριση διάφορων mods που θα απέφεραν το ίδιο αποτέλεσμα σε διπλό χρόνο. Αυτό ευνοεί την αμεσότητα και την επικέντρωση του παίκτη στην εξερεύνηση, σύμφωνα με τους developers. Κατά την διάρκεια των matches, οι παίκτες θα συγκεντρώνουν XP το οποίο χρησιμοποιείται για την πρόσβαση σε όπλα και blueprints εντός του battle pass. Επίσης, θα υπάρχει και ένα ξεχωριστό in-match currency, που θα χρησιμεύει για την απόκτηση των blueprints που έχουν κατοχυρωθεί στο battle pass. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα blueprints θα είναι διαθέσιμα και στα υπόλοιπα modes του παιχνιδιού. Η Daybreak δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προστεθούν και νέες classes, οχήματα, όπλα και χάρτες, στις seasons που θα ακολουθήσουν. Το Planetside Arena θα κυκλοφορήσει στο Steam, στις 29 Ιανουαρίου και θα κοστίζει €19,99 προσφέροντας το Season One battle pass και ένα armor set για την Assault class. Στα €39,99 θα κοστολογείται η έκδοση του παιχνιδιού η οποία θα περιέχει τα προαναφερθέντα μαζί με το Season Pass, έξτρα armor sets και ένα M-20 Tempest Pack. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*