Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Rise of the Slime στις 20 Μαΐου (trailer)

Ο publisher Playstack και η developer Bunkovsky Games ανακοίνωσαν πως το roguelite deckbuilder Rise of the Slime θα βγεί από Early Access για PC και θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 20 Μαΐου 2021. Ακόμη, ένα demo που περιλαμβάνει τα 30 πρώτα λεπτά του gameplay και περιεχόμενο που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο Early Access είναι διαθέσιμο για PC και Nintendo Switch.

Στο Rise of the Slime, οι παίκτες καλούνται να φτιάξουν το deck τους και να βοηθήσουν τον Slime να επιβιώσει σε ένα σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο. Στην κυκλοφορία του, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 100 magical cards και να τις προσθέσουν στην τράπουλά τους.


Την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού ακολούθησε το επίσημο trailer το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*