Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Slow Down Bull από την Insomniac

Η Insomniac Games που υπογράφει το Sunset Overdrive ανέθεσε σε μία ομάδα των πέντε ατόμων ένα νέο project που φέρει την ονομασία Slow Down Bull. Σύμφωνα με την game designer Lisa Brown, το Slow Down Bull αποτελεί έναν μικρό action τίτλο με πρωταγωνιστή έναν αγχωμένο τελειομανή ταύρο που ονομάζεται Axel.



Στόχος είναι η συλλογή αντικειμένων, κάτι που σύμφωνα με την ομάδα είναι αγχωτικό για τον Axel. Το Slow Down Bull θα διατεθεί αποκλειστικά για PC, ενώ αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο project μέσα στις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Trelogamer
    • ^^Καλα, όταν διαβάζω φράσεις στυλ, PC exclusive είναι για κλάματα. Ναι δεν υπάρχει πολύ χρήμα για το Project και βγαίνει στο PC γιατί είναι πιο εύκολο και οικονομικό. PC exclusive... λες και είναι κάποιο brand. Μαζευτήκαν οι κάτοχοι PC και έκλεισαν συμφωνία για αποκλειστικότητα :P

*