Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Tombs of Terror solo campaign στο Hearthsone (trailer)

Ένα νέο solo campaign θα προστεθεί στο Saviors of Uldum expansion του Hearthstone από τις 17 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το Tombs of Terror, είναι το δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του Saviors of Uldum και συνέχεια του προηγούμενου campaign, The Dalaran Heist. Το solo adventure είναι πλήρως voice-acted και πρωταγωνιστούν οι League of Explorers, αρχαιολόγοι που έχουν στο αίμα τους την περιπέτεια. Στόχος τους είναι να βγάλουν από τη μέση τους τέσσερεις Plague Lords, που σκοπεύουν να σπείρουν την καταστροφή.

Στο νέο αυτό κεφάλαιο θα υπάρχουν dual class heroes. Καθένας από αυτούς θα λαβαίνει κάρτες από δύο διαφορετικά classes. Η Night Elf librarian Elise Starseeker θα συνδυάζει τις ικανότητες ενός Priest και Druid, ο dinosaur tamer Brann Bronzebeard είναι Hunter και Warrior, ο μάγος Murloc Finley Mrrglton είναι Paladin και Shaman, ενώ ο Relicologist Reno Jackson, Mage και Rogue.


Ολοκληρώνοντας κάθε κεφάλαιο, οι παίκτες θα κερδίζουν τρία πακέτα καρτών Saviours of Uldum με το σύνολό τους να φτάνει τα 15. Έχοντας τελειώσει και τα τρία κεφάλαια, θα ξεκλειδώνει ένα folden classic card pack, με ξεχωριστά card backs, μόνο όμως για εκείνους που παίζουν σε βαθμό δυσκολίας normal ή heroic.

Αν δεν έχετε παίξει το πρώτο κεφάλαιο, δεν υπάρχει λόγος να σκοτίζεστε μιας και από 17 Σεπτεμβρίου θα διατίθεται δωρεάν. Τις επόμενες εβδομάδες θα λανσαριστούν τρία επιπλέον κεφάλαια, με τιμή 700 in-game gold ή ως μέρος του bundle των €14,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*