Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το remake του Yakuza 2

*
Ναι μεν η Sega πρόκειται πολύ σύντομα να προβεί σε ανακοινώσεις για το μέλλον του Yakuza franchise, όμως όπως φαίνεται και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν κάποιοι που βιάζονται να "δώσουν" στη δημοσιότητα λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με διαρροή από το PlayStation Store της Ταϊβάν, θα πρέπει να αναμένουμε την κυκλοφορία του Yakuza Kiwami. Με βάση την περιγραφή που παρέχεται, πρόκειται για το remake του Yakuza 2, βασισμένο στην Dragon Engine για το PlayStation 4 και επιπλέον περιεχόμενο σε σχέση με τον original τίτλο. Η ημερομηνία λανσαρίσματός του στην τοπική αγορά είναι η 7η Δεκεμβρίου και σημειώνουμε ότι το Yakuza 2 θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερο παιχνίδι της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*