Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το solo offline mode στο Back 4 Blood

*
Η developer Turtle Rock δημοσίευσε ένα νέο post-launch content roadmap για το co-op zombie shooter Back 4 Blood. Η εταιρεία υπόσχεται την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών εντός, στα οποία περιλαμβάνεται το πολυπόθητο από την κοινότητα των παικτών solo offline mode με campaign progression. Αυτό θα αποτελέσει μέρος του πρώτου κύριου post-launch content update, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Δεκέμμβριο. Θα ακολουθήσουν ένα νέο card type, νέα supply lines, η περιοχή εκπαίδευσης Ridden και ένα seasonal event. Ο οδικός χάρτης για το 2022 προβλέπει ένα νέο επίπεδο δυσκολίας, νέο co-op mode, νέα player και corruption cards, melee updates και μια σειρά από τροποποιήσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα.

Ακόμα, Turtle Rock αποκάλυψε ότι το πρώτο επι πληρωμή expansion θα έχει τον τίτλο Tunnels of Terror. Θα είναι το πρώτο από τα τρία επί πληρωμή DLCs που θα κυκλοφορήσουν το ερχόμενο έτος και είναι τμήμα του Annual Pass, που θα προσθέσει νέους Cleaners, νέο Ridden, ένα νέο activity type, νέα όπλα, cards και skins.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*