Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται livestreams για τα Xbox Series X και Project xCloud

*
Η Microsoft ανακοίνωσε δύο νέα livestreams, τα οποία θα λειτουργήσουν ως αντικατάσταση των ομιλιών και των panels που είχε σχεδιάσει η εταιρεία για το Game Developers Conference αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού. Μια από αυτές τις ομιλίες έφερε τον τίτλο “Xbox Series X + Project xCloud = New Chapter in Gaming”, κάτι που μας λέει πως πρόκειται να μάθουμε νέες πληροφορίες για την επόμενη κονσόλα της Microsoft.

Τα livestreams, τα οποία έχουν το όνομα Game Stack Live, θα προβληθούν στο Mixer στις 17 και στις 18 Μαρτίου ώστε να ενημερώσουν τους παίκτες σχετικά με τεχνολογίες ανάπτυξης υπηρεσιών cloud και παιχνιδιών από τη Microsoft, ενώ όσοι παρακολουθήσουν θα πάρουν μια γεύση και από τα παρασκήνια με δημιουργούς των Xbox Game Studios, αλλά και από το πρόγραμμα ID@Xbox. Το “Xbox Series X + Project xCloud = New Chapter in Gaming θα προβληθεί στις 18 Μαρτίου, στις 20:40 (ώρα Ελλάδος).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*