Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται διαφημίσεις μέσα σε videogames των EA και Hi-Rez

*
Update: Η EA διέψευσε το θέμα με δήλωσή της.

Original Story: Φαίνεται πως το θέμα «διαφημίσεις μέσα σε videogames» δεν θα το γλιτώσουμε, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, EA και Hi-Rez έχουν ήδη συνάψει σχετικές συμφωνίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι δύο εταιρείες υπέγραψαν συνεργασία με την playerWON, μια εταιρεία προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, η κατάσταση είναι τόσο εξοργιστική που με το πέρας κάθε διαφημιστικού μηνύματος (και αφού ολοκληρωθεί η αναπαραγωγή του μηνύματος), οι παίκτες θα κερδίζουν in-game επιβραβεύσεις. Το δυσάρεστο είναι πως τέτοιες πρακτικές έχουν γίνει ανεκτές από παίκτες σε παιχνίδια όπως το Smite και πως πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 22% όσων συμμετείχαν δήλωσε πως θα έπαιζε ένα game με διαφημίσεις και το 11% πως θα ξόδευε και χρήματα σε αυτό. Μένει να δούμε πότε και σε ποιους τίτλους θα βρει εφαρμογή αυτό το πλάνο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*