Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται δωρεάν DLC για το Bloodstained: Ritual of the Night (trailer)

Ήρθε η ώρα για τα δωρεάν updates του Bloodstained: Ritual of the Night. Όπως ανακοίνωσαν ο publisher 505 Games και η developer ArtPlay, η αρχή θα γίνει στις 23 Ιουνίου με τα “Boss Revenge Mode” και “Chroma Wheel” που θα είναι διαθέσιμα για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 23 Ιουνίου 2020. Οι κάτοχοι Nintendo Switch θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Ιούλιο. Το τρίτο τρίμηνο του έτους θα ακολουθήσουν τα
Chaos Mode και VS. Mode, Special Crossover Content και Classic Mode. Προς το τέλος της χρονιάς θα υπάρξει νέο Special Crossover Content και πιθανότατα νέος επιλέξιμος χαρακτήρας.

Επίσης οι πωλήσεις του Bloodstained: Ritual of the Night, ξεπέρασαν το 1 εκ. αντίτυπα. Παρακάτω ένα νέο μήνυμα του παραγωγού Koji Igarashi και ένα ακόμα σετ από gameplay videos.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*