Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέοι τίτλοι από την Team Ninja εντός του 2015

Η Team Ninja μπορεί να εργάζεται στο Dead or Alive 5: Last Round -το οποίο αναμένεται στις 20 Φεβρουαρίου- ωστόσο φαίνεται πως δουλεύει και σε τίτλους που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Ο επικεφαλής του στούντιο Yosuke Hayashi ενθάρρυνε τους fans να δοκιμάσουν την νέα μηχανή του Dead or Alive 5: Last Round, ενώ εξέφρασε και την ευχαρίστηση του για την επιτυχία του Hyrule Warriors. Ο παραγωγός στη συνέχεια πρόσθεσε πως μέσα στο επόμενο έτος θα αποκαλυφθούν νέοι τίτλοι.



Υπενθυμίζεται πως η ομάδα έχει εργαστεί σε τίτλους όπως το Ninja Gaiden και το Metroid: Other M, καθώς και ότι το Dead or Alive 5: Last Round αναμένεται σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*