Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέοι τίτλοι από τον κόσμο του Child of Light

Όπως φαίνεται, η Ubisoft έχει αποφασίσει να κρατήσει ζωντανό τον κόσμο του μαγευτικού Child of Light και σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter o creative director του παιχνιδιού Patrick Plourde, η γαλλική εταιρεία έχει ήδη στα σκαριά μια σειρά από projects μέσω των οποίων οι παίκτες θα επιστρέψουν στη Lemuria. Αν και ο Plourde δεν έδωσε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, λογικά θα πρέπει να περιμένουμε ένα ακόμα Metroidvania-style action platformer, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει όλους όσους είχαν ασχοληθεί με τον original τίτλο. Για την ώρα το Child of Light για το Xbox One δίνεται δωρεάν μέσω του προγράμματος Games with Gold. Εσείς, ακόμα να ξεκινήσετε το download;




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Εγώ λέω να σταματήσουμε να καταδικάζουμε τα πράγματα πριν την ώρα τους ειδικά για νέους τίτλους όπως τον συγκεκριμένο. Υπάρχουν ένα κάρο franchises που θα μπορούσαν να σας "ενοχλήσουν" με τις ετήσιες κυκλοφορίες τους. Ένας ποιοτικός τίτλος όπως το Child of Light δεν πιστεύω πως θα αποτελέσει πρόβλημα (που δεν ξέρουμε καν αν θα είναι ετήσιο, αλλά ας κράξουμε ούτως ή άλλως επειδή είναι η X εταιρία από πίσω).

    • Scott_Pilgrim
    • Δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αλλά βλέπουμε πως έχουν καταντήσει μερικές σειρές επειδή απλά βγάζουν λεφτά. Και έχουμε αναφερθεί σε αυτές καιρό τώρα.

*