Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται περισσότερα Final Fantasy games στο Xbox Game Pass το 2021

*
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα True Achievements, εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε πως το Final Fantasy θα έχει μεγαλύτερη παρουσία στο Xbox Game Pass το 2021. Η αλήθεια είναι πως η Microsoft είχε ανακοινώσει από την X019 πως το franchise θα κάνει δυναμική εμφάνιση στην πλατφόρμα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το 2020 είδαμε μόνο τα Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII Remastered και Final Fantasy XV Royal Edition. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε περισσότερα για το franchise και αν θα μάθουμε σύντομα για την κυκλοφορία και του Final Fantasy VII Remake στις κονσόλες Xbox, μιας και ολοκληρώνεται τον Απρίλιο ο ένας χρόνος αποκλειστικότητας που είχε εξασφαλίσει η Sony για το PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*