Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται σε Oculus VR τα Assassin's Creed και Splinter Cell

*
Κατά τη διάρκεια του Oculus Quest 2 event, η αντιπρόεδρος της Ubisoft σε θέματα product development, Elizabeth Loverso, ανακοίνωσε ότι δύο νέα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν για συσκευές Oculus VR. Πρόκειται για το Assassin's Creed και το Splinter Cell τα οποία θα δημιουργηθούν από το μηδέν, με βάση τις απαιτήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των συσκευών εικονικής πραγματικότητας. Δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν διαθέσιμα και η Loverso σημείωσε ότι θα υπάρχουν γνώριμα για τους παίκτες στοιχεία και από τις δύο σειρές.

Την ανάπτυξη των παιχνιδιών έχει αναλάβει η Red Storm, θυγατρική της Ubisoft, η οποία είναι γνωστή από το Star Trek: Bridge Crew και το Werewolves Within. Για τα συγκεκριμένα projects, η Red Storm συνεργάζεται με τις Ubisoft Reflections, Ubisoft Dusseldorf και Ubisoft Mumbai.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*