Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται σε physical μορφή για το Nintendo Switch μέσα στο Δεκέμβριο οι δύο τίτλοι Ori

*
Την περασμένη εβδομάδα, η Moon Studios ανακοίνωσε πως το Ori and the Will of the Wisps κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch μέσω του Nintendo eShop. Επί πλέον, ανακοινώθηκε και μία συλλεκτική έκδοση, με πλούσιο περιεχόμενο που είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία στο επίσημο site της iam8bit.

Οι εκπλήξεις για τους fans της σειράς δε σταματούν εδώ. Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω twitter πως το Ori and the Will of the Wisps και το Ori and the Blind Forest θα κυκλοφορήσουν και σε απλή, φυσική μορφή. Δεν είστε υποχρεωμένοι επομένως να πάρετε τη συλλεκτική των $149.99 για να αποκτήσετε αυτά τα 2 παιχνίδια σε φυσική μορφή. Οι φυσικές εκδόσεις των 2 παιχνιδιών θα είναιι διαθέσιμες σε επιλεγμένους retailers τον ερχόμενο Δεκέμβριο, συμπλήρωσε η εταιρεία. Η τιμή τους δεν έχει ανακοινωθεί για την ώρα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*