Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται στη Δύση τα God Eater 2, Tales of Berseria και JoJo's Bizarre Adventure

Η Bandai Namco Entertainment America επιβεβαίωσε την κυκλοφορία πολύ-αναμενόμενων τίτλων και στη Δύση. Συγκεκριμένα, τα God Eater: Resurrection και God Eater 2: Rage Burst έρχονται στην αγορά των ΗΠΑ για PlayStation 4, PlayStation Vita και PC. Επίσης, το JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για PlayStation 4, ενώ για την ίδια αγορά επιβεβαιώθηκαν και τα Tales of Berseria (για PS4 και PC) και Mobile Suit Gundam Extreme Vs. Force για το PS Vita. Το τελευταίο αναμένεται το Φεβρουάριο και αν θέλετε μπορείτε να το προ-αγοράσετε μέσω του Play-Asia.



Η λογική λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα ανακοινώσεις και για την αγορά της Ευρώπης. Μέχρι τότε, δείτε τα σχετικά announcements trailers στη συνέχεια.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • "PC"

      nice

      Tο berseria το περιμενα γιατι το zestiria πουλησε πολυ καλα, αλλα το god eater ειναι εκπληξη για εμενα. Τελευταια υπαρχει πολυ μεγαλη υποστήριξη στα PC απο την ιαπωνια.

      Persona 5 ποτε? :P

    • Whitey
    • @Roronoa, To Persona 5 δεν έχει καμία σχέση με την Bandai Namco. H πιο πρόσφατη είδηση που αφορά του Persona 5 είναι αυτή: http://www.enternity.gr/Article/%CE%A0%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9-2016-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Final-Fantasy-XV/34617.html

    • Roronoa
    • @whitey
      το ξερω, το λεω γενικα οσον αφορα την pc υποστήριξη απο ιαπωνια. Το FF XV και το Persona 5 ειναι αυτα που περιμενει περισσοτερο ο κοσμος.

*