Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται τα Greek Legends Winter Split 2019 LAN Finals

*
Το παγκόσμιο φαινόμενο του League of Legends, το οποίο “χτύπησε” τη χώρα μας με τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Nick Galis Hall του Ο.Α.Κ.Α. συνεχίζεται με τα Greek Legends Winter Split 2019 LAN Finals. Οι οκτώ διεκδικητές του τίτλου, έδωσαν τη μάχη τους, όμως μόνο τρεις θα δώσουν το παρόν στο διήμερο των τελικών με μοναδικό στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή για το Winter Split 2019.



Η ανταπόκριση του κοινού στον τελικό του Summer Split, στο Ο.Τ.Ε. Academy, σε συνδυασμό με τον παροξυσμό που προκάλεσε ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ώθησε το Greek Legends στο αμφιθέατρο ενός από τα πιο εμβληματικά στάδια του ελληνικού αθλητισμού. Το αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας φιλοξενεί για πρώτη event ηλεκτρονικού αθλητισμού, γεφυρώνοντας τον θεσμό του αθλητισμού με το gaming ανταγωνιστικής μορφής.



Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου το Greek Legends ανεβάζει στη σκηνή της αίθουσας  «Μελίνα Μερκούρη», στο Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τους πρωταγωνιστές των eSports και σας καλεί να παρακολουθήσετε από κοντά μία εκδήλωση γεμάτη θέαμα και συγκινήσεις. Διάθεση και αγορά εισιτηρίων από την πλατφόρμα της Viva.gr.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*