Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται τα Nintendo Switch Lounges σε αεροδρόμια

*
Το Nintendo Switch είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους συντρόφους για ταξίδια με αεροπλάνο και αυτό το κοινό ενδιαφέρεται να αγκαλιάσει περισσότερο η Nintendo με τα Nintendo Switch Lounges που ετοιμάζει. Οι ειδικοί αυτοί χώροι θα εγκατασταθούν σε αεροδρόμια της Αμερικής και θα προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης κονσολών Nintendo Switch και Nintendo Switch Lite. Η εμφάνισή του θα έχει περιορισμένη διάρκεια και το πρώτο Nintendo Switch Lounge θα λειτουργήσει από τις 13 έως και τις 26 Μαρίου στο Dallas Love Field Airport.



Στη συνέχεια και από τις 17 Φεβρουαρίου έως και τις 29 Μαρτίου θα λειτουργήσουν αντίστοιχοι χώροι στα Dulles International Airport (Washington DC), Seattle Tacoma International Airport και O’Hare International Airport (Chicago).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*