Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται τα Super Mario Amiibo στις 20 Μαρτίου

H Nintendo αποκάλυψε στο πλαίσιο του τελευταίου της Nintendo Direct την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mario Party 10, καθώς και τη νέα σειρά Super Mario Amiibos. Συγκεκριμένα, το νέο Mario Party θα κυκλοφορήσει για το Wii U στις 20 Μαρτίου, ενώ παράλληλα θα διατεθούν και οι νέες φιγούρες Amiibo που βασίζονται στη σειρά Super Mario, τα οποία περιλαμβάνουν τους νέους Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Bowser και Toad. Ακόμα, τα Rosalina & Luma, Donkey Kong και Wario Amiibos θα είναι συμβατά με το παιχνίδι. Επιπλέον, το Φεβρουάριο αναμένεται να διατεθεί ένα νέο update για το Super Smash Bros 3DS, το οποίο θα προσθέτει στη φορητή κονσόλα υποστήριξη Amiibos.



Τέλος, η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε και 6 νέες φιγούρες Amiibos (Robin, Lucina, Wario, Charizard, Ness και Pac-Man) για το Super Smash Bros. Wii U. Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί το σχετικό υλικό.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Για κάποιον λόγο τα Amiibo της σειράς Super Mario φαίνονται πολύ πιο όμορφα από αυτά της σειράς Super Smash Bros. Π.χ. ο Yoshi και o Luigi φαίνονται πιο ωραίοι. Και επιτέλους ο Toad που απορώ πως δεν έχει κάνει την εμφάνιση του στο Smash Bros.

*