Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται τα The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel I & II στην Δύση

*
Ανακοινώθηκαν από την XSEED Games, τα The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel και The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II για την Δυτική αγορά, στο PlayStation 4. Θα βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων σε δύο ξεχωριστές φυσικές κόπιες, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel Decisive Edition και The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II Relentless Edition, έναντι €49,99 η καθε μία. Και τα δύο παιχνίδια είχαν κυκλοφορήσει αρχικά για PlayStation 3 και PlayStation Vita, ακολουθούμενα από τις βελτιωμένες εκδόσεις στο PC. Στις επερχόμενες εκδόσεις για το PlayStation 4, θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι πρότερες βελτιώσεις συν 5,000 επιπλέον γραμμές ηχογραφημένου διαλόγου στα Αγγλικά και η δυνατότητα επιλογής των Αγγλικών ή των Ιαπωνικών voice-overs. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να σώσουν την Erebonian Empire από την κοινωνική αναταραχή που την μαστίζει, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Rean Schwarzer, στο λυκαυγές του 2019 οπότε και τα The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel και The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II θα κυκλοφορήσουν για το PlayStation 4 σε Αμερική και Ευρώπη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*