Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έσοδα ρεκόρ αλλά με απώλειες για τη Zynga

*
H Zynga δημοσίευσε τα, κατά πάσα πιθανότητα, τελευταία της ετήσια οικονομικά απότελέσματα ως ανεξάρτητη εταιρεία, στα οποία καταγράφονται έσοδα ρεκόρ αλλά και σημαντικές απώλειες.

Το τέταρτο τρίμηνο τα έσοδα της Zynga σημείωσαν αύξηση ρεκόρ κατά 13% φτάνοντας τα $695 εκ. και κατά 4% αυξήθηκαν τα έσοδα από τα ενεργά συμβόλαια που ανήλθαν σε $727 εκ. Όπως παρά τα παραπάνω, η εταιρεία αναφέρει ζημιές $67 εκ. Επίσης ο μέσος αριθμός παικτών από έτος σε έτος ανέβηκε κατά 39% από έτος σε έτος, με τον αριθμό τους να ξεπερνάει τα 184 εκ.


Για ολόκληρο το έτος, η Zynga αναφέρει αύξηση των εσόδων κατά 42% ($2,8 δισ.) και επίσης αύξηση των εσόδων από ενεργά συμβόλαια σε ποσοστό 24% ($2,83 δισ.), αριθμοί που επίσης αποτελούν ρεκόρ.

Οι απώλειες για όλο το έτος έφτασαν τα $104 εκ. με την εταιρεία να σημειώνει πως πρόκειται για σημαντική βελτίωση, συγκριτικά με τα $429 εκ. του προηγούμενου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*