Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο το story outline για το The Last of Us: Part III λέει ο Neil Druckmann

*
Ο Neil Druckmann επιβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με την Halley Gross, έχουν ολοκληρώσει το story outline για ένα πιθανό sequel του The Last of Us: Part II. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το εάν υπάρχει ελπίδα να δούμε τη συνέχεια των περιπετειών της Ellie και της Abby, ο Druckman ανάφερε ότι δεν είναι βέβαιος το πόσα θέλει να αποκαλύψει, όμως μαζί με την Gross έχουν τελειώσει το story outline για ένα παιχνίδι που δεν βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, αλλά ελπίζει μια μέρα να γίνει πραγματικότητα.

Επίσης σημείωσε ότι υπάρχουν συζητήσεις στο εσωτερικό της Naughty Dog, σχετικά με την πιθανότητα μιας νέας προσθήκης στη σειρά, όμως όλοι αναγνωρίζουν τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται. "Ολοκληρώνοντας ένα παιχνίδι μας, αφιερώνουμε χρόνο στην διερεύνηση διαφορετικών ιδεών, είτε πρόκειται για το Last of Us III, είτε για κάτι νέο. Μου αρέσει να διερευνώ πλήρως τα πάντα και έπειτα λέω, εντάξει έχουμε όλες αυτές τις ιδέες στο τραπέζι. Ως studio, σε τι θέλουμε να δεσμευτούμε; Διότι πρόκειται για μεγάλη δέσμευση από άποψη χρόνου, χρημάτων, ταλέντου και πάθους, οπότε πρέπει να υπολογιστούν τα πάντα".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Καλώς τα σκουπίδια (Halley, Drunkman, tLoU)! Όχι άλλο κάρβουνο! Πήξαμε! Εφευρέθηκαν και καινούργια βραβεία για να πάρει το παιχνίδι και να "βουλώσει" τους επικριτές του! Naughty Dog και Sony πλήρωσαν τους άπαντες για να καλύψουν την ξεφτίλα τους! Μέχρι και βραβείο "Πιο ρεαλιστικές μου..τριχες" φτιάξανε!

      Ντροπή και αίσχος! Παίξτε καλύτερα Days Gone, ένα σαφώς καλύτερο παιχνίδι σε όλους τους τομείς, με εξαίρεση ίσως τα γραφικά.

      Υ.Γ.: Ότι αυτό το σκουπιδαριό πήρε 10ρια με ξεπερνάει!

*