Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έως και 180GB θα καταλαμβάνει το STALKER 2: Heart of Chernobyl στις κονσόλες Xbox

*
Το επίσημο site του Xbox αποκάλυψε τη χωρητικότητα που θα απαιτεί το STALKER 2: Heart of Chernobyl στις κονσόλες της Microsoft. Ο τίτλος αναμένεται να απαιτεί έως και 180GB στις κονσόλες Xbox, κάτι που αν δεν αλλάξει ίσως και να καταλαμβάνει το μισό αποθηκευτικό χώρο του Xbox Series S. Στο PC η κατάσταση δεν διαφέρει αρκετά, αφού το παιχνίδι θα απαιτεί περί τα 150GB. Το STALKER 2: Heart of Chernobyl θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2022 για PC, Xbox Series S και Xbox Series X, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσω του box Game Pass. Ο τίτλος αναφέρεται πως θα κυκλοφορήσει «πρώτα στο Xbox», οπότε δεν είναι περίεργο να εικάσει κανείς πως θα ακολουθήσουν εκδόσεις και για τo PS5. Μένει να δούμε περισσότερα για το game, όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο πρώτο τετράμηνο του νέου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*