Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο PlayStation Store

*
Μπορεί να απέχουμε 25 μέρες από τα Χριστούγεννα, αυτό όμως δεν εμποδίζει σε τίποτα τη Sony να ξεκινήσει τις εορταστικές προσφορές στο PlayStation Store. Όπως φαίνεται, τη φετινή χρονιά δεν θα υπάρχουν τα 12 Deals of Christmas, όπου ανά 2 ημέρες, ένας διαφορετικός τίτλος προσφερόταν σε χαμηλή τιμή. Αντ' αυτών ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τα Christmas Deals. Αυτά θα διατεθούν σε τρία διαφορετικα κύματα, ένα κάθε εβδομάδα. Το πρώτο έχει ήδη ξεκινήσει και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Battlefield V, SOULCALIBUR VI, Call of Cthullu, Bloodborne κλπ. Οι εκπώσεις όμως δεν σταματάνε εδώ. Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2018, οι συνδρομητές της υπηρεσίες PlayStation Plus θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν σε πολύ χαμηλές τιμές, παιχνίδια όπως τα The Witcher 3: Wild Hunt, Far Cry 4, Far Cry Primal, Hitman GOTY, The Last Guardian, Nioh, Prototype 2, NBA 2K Playgrounds 2, κ.α. Τέλος, για όλο τον κόσμο, υπάρχουν τίτλοι με τιμή κάτω από €10, όπως Tomb Raider: Definitive Edition, Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, Unravel Two, Battlefield 1, Need for Speed Rivals, Metro Redux, Doom, Lords of the Fallen, Mad Max κλπ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*