Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίδιο, αλλά πιο γρήγορο το Xbox Dashboard στο Xbox Series X

*
Όπως φαίνεται, το Xbox Series X θα έχει το ίδιο user interface και το ίδιο Xbox dashboard που βλέπουμε και στο Xbox One αυτή τη στιγμή. Ο Tom Warrern, senior editor του Verge, ισχυρίζεται κάτι τέτοιο σε νέο του tweet και όπως φαίνεται, θα υπάρχουν απλά βελτιώσεις σε επίπεδο ταχύτητας. Σε επίπεδο εμφάνισης και λειτουργιών δεν θα υπάρχουν αλλαγές, ωστόσο οποιαδήποτε βελτίωση γίνει με νεότερο update θα μεταφέρεται ταυτόχρονα και στις δύο γενιές.



Από την άλλη πάντως, ο Jez Cordon του Windows Central ισχυρίζεται με απάντησή του πως το νέο Xbox Dashboard θα έχει παρόμοια εμφάνιση με το νέο box Store. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε απάντηση στο θέμα πάντως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • O σεβασμος προς τον καταναλωτη ειναι κατι μεγαλο και οχι αυτονοητο. Η Σονυ ουσιαστικα αποκλειει ολους τους κατοχους του ps4 καθως δεν υπαρχει σε τιποτα συμβατοτητα με το ps5. Eκβιαζει δηλαδη τον καταναλωτη με το ζορι να αγορασει ps5.Αντιθετα η Microsoft λειτουργει με τελειως διαφορετικη προσεγγιση δινοντας σε ολους τους κατοχους κονσολας της εταιριας της να εχουν προσβαση στα ιδια παιχνιδια περιφεριακα ακομη και στο dashboard με μονη διαφορα και λογικο ειναι το στοιχειο της απεικονισης.Δεν εκβιαζει κανενα.Δεν περιθωριοποιει κανενα.

      • jack124
      • Δεν ισχύει αυτό
        Και το PS5 θα παίζει όλα τα παιχνίδια του PS4
        Όσο για τα περιφερειακά ακόμα δεν έχουν πει κάτι επίσημα, ότι πχ δεν θα είναι συμβατά το ένα με το άλλο...
        Ούτε και η Microsoft το έχει πει

      • jack124
      • Όσο για τα παιχνίδια νέας γενιάς δεν θα προχωρήσουν αν βγαίνουν και στις παλιές εκδόσεις
        Θα είναι περιορισμένα

*