Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως και στο PC τα Crackdown 3, Quantum Break και Scalebound

Τα Crackdown 3, Quantum Break και Scalebound αποτελούν αποκλειστικότητες του Xbox One, ωστόσο δεν αποκλείεται να τα δούμε κάποια στιγμή και στο PC. Τουλάχιστον έτσι ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επικεφαλής του τομέα Xbox Phil Spencer. «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, ξεκινήσαμε αυτά τα games πριν αποφασίσουμε να επεκταθούμε -με τον τρόπο που ήθελα- και στα Windows», είπε αρχικά το υψηλόβαθμο στέλεχος. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν θα ήθελε να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης (με την προσθήκη ενός ακόμα format), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι αυτά τα games δεν μεταφερθούν ποτέ και στο PC.



Ο Spencer έδωσε ως παράδειγμα το Halo Wars 2, ένα game που έχει ήδη ανακοινωθεί τόσο για PC όσο και για Xbox One -επειδή είχε προγραμματιστεί έτσι από την αρχή. Κλείνοντας, ανέφερε ότι η εταιρεία δεν υιοθετεί προσέγγιση σύμφωνα με την οποία όλα τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Να βγουν πρώτα ως ποιοτικά games και ας κυκλοφορήσουν παντού, ακόμα και στο Gizmondo. Όσο περισσότερος κόσμος τα παίξει, τόσο το καλύτερο. Να μην χρειάζεται κάθε φορά να παίρνουμε 4-5 κονσόλες για να παίζουμε το κατιτίς της καθεμιάς.

*