Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα βαίνουν καλώς για το Google Stadia, διαμηνύει η Google

*
Παρά τις πρόσφατες αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών, η Google ενημερώνει το κοινό ότι η υπηρεσία streaming Google Stadia δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει αξία και περιεχόμενο σε συνεργάτες και παίκτες αντίστοιχα. Ο υπεύθυνος του τμήματος marketing, Nate Ahearn, επαναλαμβάνει ότι μέσα στο 2021 θα γίνουν διαθεσιμα πάνω από 100 παιχνίδια για Google Stadia, οπότε η πλατφόρμα θα είναι το ιδανικό μέσο για να διασκεδάσει κάποιος, σε συσκευές που έχει ήδη στην κατοχή του.

"Θα έλεγα σε αυτούς που δεν μας πιστεύουν ότι συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη τα λόγια μας, καθώ επεκτείνουμε το Stadia Makers program και συνεργαζόμαστε με AAA studios, όπως η Capcom, η EA, η Square Enix, η Ubisoft και πολλά άλλα. Δεν μεταφέρουμε την πίεση σε ανεξάρτητα studios", συπλήρωσε ο Ahearn, που αναφέρθηκε και σε όσα πρόσφατα ανακοινώθηκαν, ότι δηλαδή δεν θα υπάρξουν νέες επενδύσεις για αποκλειστικό περιεχόμενο από τις ομάδες ανάπτυξης της Google.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*