Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα δείχνουν ακύρωση του WWE 2K21 και μαζικές αλλαγές στο franchise

*
Φαίνεται πως η ζημιά που έκανε το κάκιστο WWE 2K20 αλλάζει τα δεδομένα για τη σειρά της 2K Games, ενόψει και WWE 2K21. Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ του εξωτερικού που δείχνουν να επιβεβαιώνουν το ένα το άλλο, αλλά και ο ίδιος ο Justin Leeper (που ήταν υπεύθυνος για την αφήγηση στα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς), το franchise θα περάσει από σημαντικές αλλαγές. «Ακούω από πολλές και αξιόπιστες πηγές, και το πιστεύω, πως δεν θα κυκλοφορήσει το WWE 2K21. Δεν θα κυκλοφορήσει WWE Game φέτος», σημειώνει χαρακτηριστικά στο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω.



Μέσα σε όσα σημειώνονται είναι ακόμη και ο διαχωρισμός 2K και Yuke’s και ο σημαντικός χρόνος που θέλει να έχει η Visual Concepts για να μπορέσει να προσφέρει το κάτι παραπάνω. «Άκουσα ακόμη πως φέτος δεν θα υπάρξει ένα κλασικό WWE game, αλλά ένα διαφορετικό είδος και από έναν εντελώς διαφορετικό developer από την Visual Concepts. Δεν θα πω παραπάνω πράγματα γιατί έχω ήδη εκνευρίσει αρκετό κόσμο στην 2K», σημείωσε ο Leeper. Τέλος, τονίζει ότι το WWE 2K22 δεν θα κυκλοφορήσει ως next-gen παιχνίδι, αλλά για PS4, Xbox One και πιθανότατα και για PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*