Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα στον αέρα για την Ε3 2022: Χωρίς παρουσία κόσμου λόγω COVID-19, αμφίβολη ακόμη και ως online event

*
Η E3 2022 αναμενόταν με μεγάλη αγωνία από τους φίλους του gaming και τους εκπροσώπους του Τύπου ως η επιστροφή σε gaming events με παρουσία θεατών, αλλά ο COVID-19 και η νέα μετάλλαξη φέρνουν τα πάνω κάτω. Η είδηση εμφανίστηκε αρχικά το βράδυ της Πέμπτης από την ιστοσελίδα VentureBeat, όπου και δημοσιεύτηκε μια θέση της διοργανώτριας ESA σχετικά με το θέμα. «Λόγω των αλλαγών που φέρνει η νέα μετάλλαξη του COVID-19 και τις πιθανές επιπτώσεις στην ασφάλεια των εκθετών και των επισκεπτών, η E3 2022 δεν θα γίνει με παρουσία κόσμου το 2022. Ωστόσο, είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον της E3 και περιμένουμε να σας ανακοινώσουμε περισσότερα σύντομα», τονίστηκε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, νεότερο άρθρο του IGN αναφέρει πως ακόμη και αυτό είναι αμφίβολο προς το παρόν. To site σημειώνει πως σύμφωνα με πηγές, η ESA είχε αποφασίσει την ακύρωση της E3 2022 ακόμη και πριν εμφανιστεί η μετάλλαξη Όμικρον. Κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαιώνουν και tweets του αναλυτή Mike Futter, ο οποίος σημειώνει πως η διοργανώτρια αρχή είχε αφήσει ελεύθερες τις παραδοσιακές ημερομηνίες της E3 στο καλεντάρι του Los Angeles Convention Center από τον Νοέμβριο του 2021.



Για την ιστορία, η ESA είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο του 2021 ότι η περσινή E3 θα γινόταν ψηφιακά και ανέφερε πως θα επιστρέψει ο κόσμος το 2022, ωστόσο ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων με τη νέα μετάλλαξη του κορονοϊού φαίνεται πως ανάγκασε την ESA να πάρει άμεσα αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αρκετούς μήνες πριν το προγραμματισμένο event και να γλιτώσει αρκετές εκατοντάδες κόσμου από προγραμματισμό με…αμφιβολίες. Ο Geoff Keighley πάντως ανακοίνωσε την επιστροφή του Summer Game Fest για το καλοκαίρι του 2022 και σίγουρα θα είναι ένα σημαντικό μέρος της E3 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*