Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα τα PS VR games θα υποστηρίζουν gamepads

Το PlayStation VR βρίσκεται στην τελική του ευθεία πριν το λανσάρισμα στην αγορά και η Sony συνεχίζει τις διευκρινιστικές δηλώσεις, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους gamers. «Όλα τα PlayStation VR Games θα υποστηρίζουν DualShock 4 controllers, ωστόσο κάποιοι τίτλοι θα προσφέρουν ακόμη καλύτερη εμπειρία με περιφερειακά όπως το PlayStation Move και το Aim Controller», σημείωσε χαρακτηριστικά η ιαπωνική εταιρείας. Το παραπάνω έρχεται να δώσει απάντηση σε αρκετούς fans που ρώτησαν τι θα κάνουν αν αγοράσουν το basic PlayStation VR bundle, στο οποίο δεν περιλαμβάνονται Move Controllers.



Ενδιαφέρον πάντως έχει η τοποθέτηση του Alex Schwartz της Owlchemy Labs (ομάδας πίσω από το Job Simulator), η οποίος σημείωσε πως ο τίτλος της εταιρείας του απαιτεί δύο Move Controllers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*