Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα τα αποκλειστικά του PS4 θα κυκλοφορήσουν αρχές του 2018

*
Η παρουσίαση της Sony στη φετινή Ε3 κατηγορήθηκε από το κοινό για διάφορους λόγους, όπως το ότι ήταν μικρότερη από ότι σύνηθως, δεν είχε εκπλήξεις και το βασικότερο, τίτλοι που είχαν ανακοινωθεί στο παρελθόν και έκαναν πάλι το πέρασμά τους από τη σκηνή δεν είχαν συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Σε συνέντευξη του στο The Telegraph o πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment America, Shawn Layden, δήλωσε πως η εταιρεία έχει επίγνωση αυτής της κριτικής και θέλει να επιβεβαιώσει πως αποκλειστικοί τίτλοι του PS4 όπως τα Days Gone, God of War, Detroit: Become Human και Spider-Man απέχουν το πολύ ένα χρόνο από την κυκλοφορία τους, ενώ είμαστε ήδη στα μισά του 2017.



Επίσης, ο Layden φάνηκε απρόθυμος στο να αναφερθεί σε οποιαδήποτε άλλο παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017 και στάθηκε μόνο στο ότι τα προαναφερθέντα games θα είναι διαθέσιμα το πρώτο εξάμηνο του 2018. Πιθανόν, στο φετινό PSX να ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας για τον κάθε τίτλο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μιας και συνήθως δικαιολογώ τη SONY, θα αναφέρω ότι τέτοιου είδους games χρειάζονται το χρόνο τους. Οπότε, πιστεύω ότι, όσο περισσότερο θα καθυστερήσουν αυτοί οι τίτλοι τόσο καλύτερο είναι για την ποιότητά τους και τη συνολική εμπειρία γενικά.

*