Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλες οι ανακοινώσεις του Pokémon Presents livestream (video)

*
Πολλές ήταν οι ανακοινώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του σημερινού Pokémon Presents livestream και την παράσταση έκλεψε το New Pokémon Snap. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και αποστολή σας είναι όχι να αιχμαλωτίζετε, αλλά να φωτογραφίζετε Pokémon.

Σε εντελώς διαφορετική γραμμή το Pokémon Smile, ένα smartphone app που ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να πλένουν τα δόντια τους.




Το Pokémon Café Mix είναι ένα free-to-play puzzle game που θα κυκλοφορήσει σύντομα για Nintendo Switch, iOS και Android. Σε αυτό ταιριάζετε εικόνες από Pokémon και με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του cafe σας. Όσο ανεβαίνετε επίπεδο, τόσα περισσότερα Pokémon με επιπλέον ικανότητες προστίθενται στο προσωπικό σας.



Μέσα στο χρόνο, τα mega evolutions θα προστεθούν στο Pokémon Go και για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί πως ακριβώς θα λειτουργούν. Ακόμα, το μυθικό Victini θα γίνει διαθέσιμο για τους παίκτες του Pokémon Go μέσα στο 2020 και επίσης το Galarian Farfetch'd και άλλα avatar items είναι πλέον διαθέσιμα για να εορταστεί το λανσάρισμα του πρώτου expansion για τα Pokémon Sword and Pokémon Shield.

Τέλος η The Pokémon Company υποσχέθηκε ότι στις 24 Ιουνίου 2020, θα αποκαλύψει το επόμενο μεγάλο της project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*