Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλες οι ταινίες Star Wars διαθέσιμες σε iTunes και Google Play

Όπως ανακοίνωσαν οι Disney και LucasArts, όλες οι ταινίες Star Wars θα γίνουν διαθέσιμες σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των iTunes, Google Play και Xbox Video από τις 10 Απριλίου. Οι fans του δημοφιλούς franchise έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τις ψηφιακές HD εκδόσεις και των 6 ταινιών είτε ξεχωριστά ή ακόμα και ως πακέτο (Star Wars Digital Movie Collection). Οι εν λόγω παραγωγές θα περιλαμβάνουν και μία σειρά από extras, όπως συνεντεύξεις με τους παραγωγούς, κομμένες σκηνές κλπ. Μάλιστα ορισμένα ψηφιακά καταστήματα προσφέρουν επιπλέον κίνητρα στους καταναλωτές για να αγοράσουν το πακέτο.



Πιο συγκεκριμένα, όποιος αγοράσει την Star Wars Digital Movie Collection από το Xbox Video θα αποκτήσει επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει: blank-faced Xbox Live avatar, R2-D2, ένα “pinball table” για το free-to-play Pinball FX 2 και πρόσβαση σε Xbox-only featurette.



Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα Google Play store και iTunes έναντι $89 (στην αγορά της Αμερικής), ενώ η κάθε ταινία ξεχωριστά θα κοστίζει $19.99. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν καθοριστεί οι τιμές για την Ευρώπη. Κλείνοντας, στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο που συνόδευσε την παραπάνω ανακοίνωση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*