Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλο και περισσότερα περιστατικά παρενόχλησης στα streams του Valorant

*
Από την ημέρα που το Valorant μπήκε σε φάση closed beta, η Riot Games βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, κυρίως λόγω του ότι για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στο παιχνίδι, προϋπόθεση είναι η παρακολούθηση streams στο Twitch.

Για μια ακόμα φορά, η συμπεριφορά της κοινότητες ξέφυγε εκτός ορίων και μεταξύ άλλων, υπάλληλος της Riot Games καταγγέλει ότι δέχτηκε παρενοχλήσεις κατά τη διάρκεια δικών της streams για το παιχνίδι. Βλέποντας το φαινόμενο να παίρνει καθημερινά διαστάσεις, η Riot Games σκέφτεται πολύ σοβαρά τη λήψη μέτρων και μένει να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι της εταιρείας.


Η ίδια υπάλληλος παρακινεί όσους έχουν πέσει θύματα παρόμοιας συμπεριφοράς να μην διστάζουν να το αναφέρουν. Επίπλέον συμπληρώνει πως, ενώ σε άλλες περιπτώσεις απλά θα αγνοούσε τα σχόλια, είναι τέτοια η σοβαρότητα της παρενόχλησης, που αναγκάζεται να τα απενεργοποιήσει εντελώς.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*