Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλο και πιο κοντά η ανακοίνωση ενός Castlevania Advance Collection

*
Μετά τα πρόσφατα listings, φαίνεται πως όλο και πλησιάζει η ανακοίνωση ενός Castlevania Advance Collection. Για την ώρα, η Konami δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, το port έχει ανατεθεί στην M2, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον publisher σε παρόμοια Castlevania και Contra anniversary bundles και είναι γνωστή για τις επιτυχίες της, όταν πρόκειται για το simulation κλασσικών παιχνιδιών. Η σειρά Castlevania πρωτοκυκλοφόρησε στο Game Boy Advance το 2001, με το Circle of the Moon.

Τα επόμενα δύο χρόνια ακολούθησαν το Harmony of Dissonance και το Aria of Sorrow, με το τελευταίο να θεωρείται ένα από τα καλύτερα της σειράς. Στη συνέχεια, επανακυκλοφόρησαν για Wii U, το 2014.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*